U BiH ga svi znaju, a kad vidite kako izgleda pamet će vam stati (Foto)

U BiH ga svi znaju, a kad vidite kako izgleda pamet će vam stati

Džejla Ramović, mlada Goraždanka, opravdala je na završnom takmičenju očekivanja prema kojoj je bila u najavi među glavnim favoritkinjama za konačan uspjeh.

Pobjeda u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, Džejli Ramović pružit će mogućnost snimanja jedne numere i spota za Grand produkciju, a ova mlada pjevačica isto je tako na poklon dobila i luksuzni automobil Škoda Rapid, te će dobiti šansu da nastupa na muzičkom festivalu Ulaz u Beogradu.

Trenutno je među glavnim zvijezdama u Bosni i Hercegovini, a talentovana djevojka ima i svog favorita kad je u pitanju bh fudbal i mogli smo čak i da je gledamo na stadionima.

A za koga navia ova mlada dama? Ako je suditi prema njenim ranijim objavama koje je dijelila na društvenim mrežama – Željezničar. Sredinom mjeseca marta bila je i na Grbavici, a postoji i dobar razlog zašto je Džejli trenutno među najdražim klubovima upravo Željo.

Naime, ona je u ljubavnoj romansi sa bivšim igračem FK Željezničar Farisom Zubanović, sinom legendarnog fudbalera koji je igrao za Plave, Hadisa Zubanovića.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.